melewati blog ini...

Saturday, November 14, 2009

Solat Hajat PERMIUM (13.11.2009)

Assalamualaikum semua...
huhuhu afwan sangat2 lama dah ana tak berkasih dengan blog ni... ana rindu sebenarnya.... RINDU SESANGAT!!! huhuhu.....
hem... Alhamdulillah sebelum cuti sem ni.... Ana dapat berjumpa balik teman-teman PERMIUM semua.... huhuhu terutama Akhwat yang selalu ana rindui... Afwan, kadang2 bila ana jumpa d pertengahan jalan.... ana tak tegur... huhuhu lemahnya diri ini... ana tahu salah tu... bila ada ukhti yang laluannya ke library... tak sama ngan laluan ana... hati berat nak tegur sebab ana tak dapat nak berpimpin tangan bersama, agar ukhti itu tenang perjalanannya... eks eks eks eks.....
Ya Allah... kukuhkanlah ikatan antara kami ini..... jangan biarkan ada diantaranya sedihnya bersendirian...

Subhanallah nikmat Allah yang tahu rindu hamba-Nya...
kami terima jemputan dari Balai Islam kolej kediaman ke-7 (Zaaba) Jemputan untuk PERMIUM dan Sukarelawan. huhuhuhu terasa happy sangat tika masing2 sedang berjihad dalam menghadapi exam... masih ada yang masanya untuk menolong agama Allah...

"maka apabila engkau selesai (dari sesuatu urusan), tetaplah bekerja keras (untuk urusan yang lain)" surah Insyirah ayat 7

huhuhu jazakumullah buat semua!!!!!
Ya Allah berikanlah kasih sayang di dalam hati kami ini (^v^)



Akhwat bertiga datang dari kolej 12.. huhuhu katanya ada dapat meseg jemputan y 'sweet'


huhuhu... afwan gambar sikit aja yang sempat ambil...


"tuhan bertapa aku sedar atas apa yang engkau berikan...."


nikmat yang kita kecapi bersama.......

2 comments:

Anonymous said...

salam..
maaf,cdgn sy sdikit mengganggu perjalann mjlis mlm tu..hehe..sori.

NOOR AZLIZA TIFLU ABI ABDULLAH said...

walaikumusalam... hem anonymous, ana tak berapa faham lah... jelaskan boleh... walau apa pun... syukran lawati n komen blog ana

carian anda di blog ini